Vierailuesitys: Only Bones v1.3. Sipola11-taidehallissa sunnuntaina 21.2.2021 klo 18.00

Piste  Kollektiivi saa vieraakseen palkitun Kallo Collectiven yhden perustajajäsenistä, kun Only Bones v1.3. -Jenni Kallo saa uusintaensi-iltansa Rovaniemellä, Sipola11 -taidehallissa sunnuntaina 21.2.2021.

Liput Holvin verkkokaupastamme täältä. Kaikukortti-paikkoja on 2 kpl ja ne voi varata arkisin klo 10-12 välisenä aikana puhelimitse tai tekstiviestillä p.041 455 7717 / tuottaja Annu Nietula. Jos emme pääse vastaamaan, soitamme sinulle takaisin. Odotathan kuitenkin vastausta viestiisi, jotta voimme varmistaa lippujen riittävyyden.

NouNous-festivaalilla 2019 ensi-iltansa saanut teos palaa takaisin kera uusien kujeiden. Tähtäimessä on entistä ehompi, kypsempi ja hauskempi paketti, jonka kietoo yhteen uudessa teknikon roolissa toimiva Niina Rinta-Opas.

Kallo ja Rinta-Opas yllättävät sekä itsensä että yleisönsä sukeltamalla uusien haasteiden ja taitolajien sekaan jättämättä tilaa turhalle treenaamiselle. Paketti pistetään kasaan viikossa vanhan esityksen pohjalta.

Only Bones -konsepti koostuu seuraavista parametreistä: 1 esiintyjä, 1m2 esiintymistilaa, 1 lamppu, 1 teknikko ja jatkuva esityksen kehittäminen.

Tuotanto: Kallo Collective. Konseptin luoja: Thom Monckton. Alkuperäismusiikki: Maximilian Latva

Suositusikä +8. Esteettömyystiedot ja ajo-ohjeet Sipola11-tilaan täällä

Sipola11-taidehallin tapahtumien ideana on kokoontua taiteen äärelle, tuoda Pisteen usein kiertävät esitykset kotiin Rovaniemelle ja  tarjota yleisölle teemallisia moniesityksellisiä yhden illan tapahtumia. Lisätietoa: www.pistery.org, pistery@gmail.com. Tapahtuma Facebookissa.

Piste Kollektiivin esityksissä huolehdimme toistemme terveydestä pitämällä turvavälit esityksiin tullessa, esityksen aikana ja sieltä poistuessa. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä.  Käsidesiä sekä kasvomaskeja on saatavilla lipunmyynnissä.