Kauppa

Liput esityksiimme, harrastus- ja kurssimaksut ja tilavuokra-asiat hoidat kätevästi Holvin verkkokaupassamme holvi.com/shop/pistekollektiivi/.

Ajankohtaista kaupassamme


Esityksiimme saa pääsylippuja myös Kaikukortilla!

Kaikukortti-paikkoja on saatavilla tilaisuuskohtaisesti kutakin esitystä kohti. Paikkojen määrä siis vaihtelee eri esityksissä. Kaikukortti-paikat varataan etukäteen p. 040 164 6848 (Pia Kallinen). Voit jättää lippuvarauksen myös tekstiviestillä. Odotathan kuitenkin vastausta viestiisi, jotta voimme varmistaa lippujen riittävyyden.

Mikä on Kaikukortti? Kaikukortti on kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja Kaikukortti-verkostojen kulttuurikohteisiin. Kortti on henkilökohtainen eikä se maksa mitään. Lisätietoja Rovaniemen Kaikukortista:
www.rovaniemi.fi/Palvelut/Kaikukortti

Kaikukortin voit saada, jos
* käytät asiakkaana palveluita sellaiselta sosiaali- ja terveysalan toimijalta, joka on mukana Kaikukortti-toiminnassa.
* olet tiukassa rahatilanteessa etkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kurssipaikkoja (huom! Pisteellä Kaikukortilla pääsee toistaiseksi vain esityksiin.)
* olet vähintään 16-vuotias.

Kaikukortin haltija voi hankkia maksuttomia pääsylippuja myös alle 16-vuotiaille lapsilleen tai lapsenlapsilleen silloin, kun he menevät yhdessä samaan tapahtumaan.