Kansainvälisen tason estraditaikuutta: EM-palkitun taikuri Hannu Juntusen show “Mysteeri” lauantaina 18.11.2023 Rovaniemellä Sipola11-taidetilassa!

Rovaniemeläisille tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus kokea kansainvälisen tason estraditaikuutta, kun taikuri Hannu Juntunen saapuu vierailemaan “Mysteeri”-show’llaan paikkakunnalle.

“Mysteeri” hämärtää todellisuuden rajoja ja hämmästyttää. Moninkertaisesti kansainvälisesti palkittu taikuri esittää show’ssaan repertuaarinsa parhaita paloja – ja jotain ennennäkemätöntä. 

Hannu Juntunen on erikoistunut sorminäppäryyteen perustuvaan manipulaatiotaikuuteen. Hän on vuoden 2021 taikuuden Euroopan mestaruus -hopeamitalisti (FISM). Hän on myös maailmalla arvostetun Bacchetta Magica d’Oro -palkinnon voittaja. Juntunen on esiintynyt muun muassa Kiinassa, Espanjassa, Italiassa, Norjassa ja Ranskassa.

Esitys nähdään Rovaniemellä Piste Kollektiivin Sipola11-taidetilassa lauantaina 18.11.2023 klo 18.00 alkaen. Esityksen kesto on noin 30 minuuttia. Katsomoon rohkaistaan myös sellaisia rovaniemeläisiä, jotka eivät ole tottuneita esityskävijöitä.  Esitys on pääosin sanaton. Se sopii myös katsojille, jotka eivät ymmärrä suomea. 

Esityksen valmistelua on tukenut Taiteen edistämiskeskus. 

Esitysvierailu on osa rovaniemeläisen Piste Kollektiivin järjestämiä nykysirkuksen kiertueita Lapissa. Yhteistyökumppanina on Hiljaisuus ry. Kiertueet toteutetaan Taiteen edistämiskeskuksen Harvaan asutun maaseudun kulttuuritoiminnan erityisavustuksella (ns. HAMA-rahoitus). Pisteen järjestämillä nykysirkuskiertueilla yhtenä tavoitteena on tukea nuoria ja uusia tekijöitä pääsemään esille. Koko pohjoisen Suomen kannalta vierailuesitykset monipuolistavat alueellista esitystarjontaa. Ne tuovat tuoreita nykysirkuselämyksiä yleisöjen ihmeteltäväksi.

Rovaniemen esityksen jälkeen teos suuntaa esiintymään koululaisille Pelkosenniemellä, Savukoskella ja Vanttauskoskella.

ESITYS ROVANIEMELLÄ

LA 18.11.2023 klo 18.00

Piste Kollektiivin Sipola 11–taidetilassa (Sipolantie 11, 96100 Rovaniemi).

Kesto: noin 30 min. 

Ikäsuositus: kaikenikäisille.

Erityishuomiot: Esitys soveltuu monenlaisille katsojille, sekä kokeneille sirkuskävijöille että ensikertalaiselle. Se on pääosin ei-kielellinen ja avautuu myös katsojille, jotka eivät ymmärrä suomea.

Esteettömyystiedot: Sipola11-taidetilaan on kulku normilevyisestä ulko-ovesta. Rakennus on yksikerroksinen, eikä sisäänkulussa ole portaita. Tilassa on porrastettu istumakatsomo 50 hengelle. Tarvittaessa rajattu määrä katsojia voi seurata esityksiä myös pyörätuolista tai vaihtoehtoisin istumajärjestelyin. WC ei valitettavasti ole esteetön. Sipola11-lisätiedot verkkosivuillamme: pistekollektiivi.fi/sipola11 

LIPUT

Peruslippu: 10 €. Alle 12-vuotiaat lapset ja taidealan opiskelijat: 5 €. 

Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon verkosta: pistekollektiivi.fi/kauppa

Lippuja saa myös ovelta maksukortilla. Esitykseen on rajattu määrä paikkoja.

Kaikukortti-paikkoja on 2 kutakin esitystä kohti. Kaikukortti-paikat varataan etukäteen p. 040 164 6848 (Pia Kallinen). Jos emme pääse vastaamaan, soitamme sinulle takaisin. Voit jättää lippuvarauksen myös tekstiviestillä. Odotathan kuitenkin vastausta viestiisi, jotta voimme varmistaa lippujen riittävyyden. 

Lisätiedot:

Esitys, esteettömyystiedot ja erityistarpeet: Laura Rekilä (Piste Kollektiivi), p.0400 21 5559, laura.rekila@pistekollektiivi.fi

Kaikukortti-paikkavaraukset: Pia Kallinen (Piste Kollektiivi), 
p. 040 164 6848, pia.kallinen@pistekollektiivi.fi

Taikuri Hannu Juntunen: www.hannujuntunen.com