Verstaantie

Rovaniemellä on uusi tie, jonka olemassaoloa juuri kukaan ei ole vielä huomannut. Muutaman vuoden kuluttua monet kuitenkin viettävät siellä työpäivänsä ja toiset asioivat tienvarren rakennuksissa. Riikka Vuorenmaan, Maarit Utriaisen ja Sebastian López-Lehdon Verstaantie-teos tutkii, miten Jääskeläisen kaupunginosassa sijaitseva tie on syntynyt, miltä se tuntuu ja mihin se johtaa.

Ulkoilmateos koostuu installaatiosta ja kokemuksellisesta matkasta paikan päälle. Liikkeelle lähdetään Piste Kollektiivin harjoitustila Sipola11:n pihalta, os Sipolantie 11. Pukeudu sään mukaisesti, vietämme ulkona 1-1,5 tuntia. Osallistuminen on maksutonta, mutta halutessasi voit maksaa vapaaehtoisen osallistumismaksun verkkokaupassamme. Ole etukäteen yhteydessä mahdollisista liikuntarajoitteista tai muista erityistarpeista, jotta ne voidaan huomioida: Riikka Vuorenmaa, 040 726 2205 tai riikka.vuorenmaa@gmail.com.

Esitysajat
pe 27.5. klo 18.00
la 28.5. klo 14.00 ja klo 18.00
su 29.5. klo 14.00

Verstaantie on osa Riikka Vuorenmaan Vaarat-kaupunkitaidekokonaisuutta, jonka tuottajat ovat Vuorenmaa ja Laura Rekilä / Piste Kollektiivi. Teoksen toteuttamista tukee Taiteen edistämiskeskus.