Piste Kollektiivi hakee talousvastaavaa 1.1.2022 alkaen!

Piste Kollektiivi hakee työsuhteeseen talousvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Työsuhde alkaa 1.1.2022. Työ on vuonna 2022 osa-aikainen, vähintään 50% (79 h/kk) työajalla. Työaikaa voidaan yhdessä sopimalla nostaa 75–100%:iin (158h/kk) yhdistyksen taloustilanteen mukaan. Tärkeimpänä valintakriteerinä on hankehallinnon osaaminen. Edellytämme myös kokemusta yleishyödyllisen yhdistyksen taloushallinnosta ja taidealan rahoitusjärjestelmästä ainakin joltain osin.

Tehtävänkuva: Ensisijaisena tehtävänä taloushallinnon vastuulliset tehtävät ja kokonaiskuva: muun muassa taloustilanteen raportointi kuukausittain yhdistyksen hallitukselle ja toiminnanjohtotiimille, hankkeiden taloushallinto yhteistyössä hankevastaavien kanssa, palkanmaksuun ja kirjanpitoon liittyvät tehtävät yhteistyössä tilitoimiston kanssa, talousarvioiden ja tilinpäätöksen tekeminen yhdessä tj-tiimin ja hallituksen kanssa, avustusten hakeminen ja raportointi yhteistyössä taiteilijoiden ja hankevastaavien kanssa, laskutus, muun henkilöstön neuvonta taloushallinnon asioissa.
Sivutehtävänä mahdollisuuksien ja kiinnostuksen mukaan valmiiden teosten tuottaminen (keikat, keikkakyselyt ym) ja viestinnän tehtävät.
Edellytämme lähityötä Rovaniemellä vähintään 2 pvä/kk.


Odotuksemme:
Vaatimuksena Procountorin (tai vastaavan kirjanpito-ohjelman) käyttötaidot, sekä hyvät kommunikaatio-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot.
Arvostamme: oma-aloitteisuutta ja vastuullista otetta toiminnan kehittämisestä.
Eduksi katsotaan Google Workspacen käyttötaidot ja kiinnostus esittäviä taiteita kohtaan.
Kielitaitona suomi tai englanti erinomainen ja toinen näistä hyvänä käyttökielenä. Ruotsin osaaminen katsotaan hyödyksi.
Pyydämme suosituksia edellisiltä työnantajilta.


Työaika: 79 h/kk – 158 h/kk.
Palkka: 1450,50 € (50 %) – 2901,00 € (100%)
Työehtosopimus: Taide- ja kulttuurialan vähimmäispalkkasuositukset ja työsuhteen ehdot
Koeaika: 6 kk

Tarjoamme sinulle:
– työpuhelimen ja tarvittaessa kannettavan tietokoneen
– innostavan ja inhimillisen työyhteisön
– mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
Piste on joustava työyhteisö, joka pyrkii työnantajana huomioimaan jokaisen henkilökohtaiset erityiset tarpeet.
Toimitilamme ovat toimistotila Lapinkävijäntie 1:ssä ja Sipola11-taidehallimme esityksille ja harjoituksille Sipolantie 11:ssä Mäntyvaarassa.


Piste on ammattitaiteilijoiden ja taidekasvattajien kollektiivi, jolla on intohimo tehdä taidetta vuorovaikutuksessa ympäröivän yhteisön kanssa ja sen osana. Pisteen arvot ovat rehellisyys, rohkeus ja lempeys. Se tuottaa laadukkaita ja erottuvia ​​esittävän taiteen teoksia sekä soveltavan taiteen toimintaa. Piste toimii Rovaniemellä, mutta esiintyy valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Pisteellä on 22 jäsentä, jotka kaikki ovat taiteen ammattilaisia nykysirkuksen, tanssin, teatterin, nukketeatterin, musiikin, kuvataiteen, valotaiteen, mediataiteen ja soveltavan taiteen aloilta. Pisteen toimintaa rahoittavat muun muassa Taiteen edistämiskeskus ja Rovaniemen kaupunki.


HAKUOHJEET:
Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelo (cv) suosituksineen:
toiminnanjohto@pistery.org sunnuntaihin 12.12.2021 klo 16.00 mennessä.
Lisätiedot: Riikka Vuorenmaa, puh 040 726 2205, riikka.vuorenmaa@pistery.org.
puhelinajat ke 1.12. klo 9-13 ja ti 7.12. klo 9-13.
Haastattelut järjestetään toimistollamme (Lapinkävijäntie 1) tai Zoom-yhteydellä ke 15.12. klo 10-17 välillä.
Päätös hakijoille ti 21.12. mennessä.